Bli en av oss

Carlbergs vision är: Att vara det givna 1:a-handsvalet som markentreprenör för byggbranschen i stor-Göteborg.

För att nå ett mål krävs alltid någon form av plan – en strategi. Du kommer inte till New York utan att boka biljetten. Du blir inte vältränad av att du går till gymmet. 

En av Carlbergs strategier är: Arbetsglädje! 

Kan arbetsglädje vara en strategi? Tänk efter – vad består ett företag av? Medarbetare. Vilka är företagets ansikte ute på jobben? Medarbetarna. Vem ser till att jobben flyter på? Medarbetarna. Vilka skapar stämningen på jobbet? Medarbetarna. Vem möter kunden på arbetsplatsen? Medarbetarna.

Utan vår personal är vi ingenting. Om Carlbergs ska vara ett företag som verkligen engagerar sig i varje projekt, som är på tå när det gäller kunskap i branschen, som får varje kund att känna sig extra väl omhändertagen, som vågar se och föreslå kreativa lösningar – ja, då måste varje individ som jobbar på Carlbergs tycka om att åka till jobbet på morgonen. Det ska vara roligt att jobba!

Ett riktigt bra team består av en grupp människor som litar på varandra, inte en grupp människor som jobbar tillsammans.

Och vi litar bara på dem vi känner ganska väl, eller hur? Och när vi känner varandra förstår vi och ser varandra. Vi tjafsar inte om småsaker utan inspirerar varandra att växa som personer. När varje medarbetare växer, växer Carlbergs och vi kommer närmare vår vision: Att vara det givna 1:ahandsvalet som markentreprenör för byggbranschen i stor-Göteborg.

Börjar du se mönstret?  Vill du vara en del av det?
Välkommen att skicka en arbetsansökan till oss. Formulär hittar du här bredvid.

Vill du dra nytta av ett engagerat och kompetent team på din arbetsplats?
Kontakta oss för mer information om våra verksamheter.

Vi söker just nu:

Här kan du skicka in en spontanansökan eller söka aktuella tjänster

Obligatoriska fält märks ut med *