Vi söker en driven platschef som vill växa med oss!

Stolthet och engagemang är ord som beskriver Carlbergs verksamhet på ett bra sätt. Det är en anda vi har med oss från företagets start 1960, sedan dess har Carlbergs varit verksamt som markentreprenör för byggbranschen i stor-Göteborg med kranskommuner. Bland våra kunder finns stora och mindre byggare, fastighetsägare samt kommuner.

Vi väljer aktivt vilka projekt vi medverkar i och fokuserar på komplexa anläggningsarbeten för bostäder, kontor, offentliga lokaler, lager och industri samt VA. Det är i den typen av projekt vår erfarenhet och kompetens bäst kommer till sin rätt.

Tack vare ett stort förtroende från våra kunder växer Carlbergs och nu söker vi en erfaren platschef för våra större markentreprenader.

Arbetsuppgifter

Din arbetsuppgift är att ansvara för markentreprenader från första spadtaget till avslutat uppdrag. Du kommer att arbeta i ett väl fungerande ledningssystem. Med centralt stöd av en kalkylavdelning gör du egna kalkyler och/eller sätter dig in i beräkningsunderlag från uppdragsgivaren. Med detta som utgångspunkt kommer du att ansvara för entreprenadens planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi.

Du bidrar med din kunskap och erfarenhet och ser det som ett naturligt arbetssätt att få kollegor att växa och utvecklas.

Genom din plats i ledningsgruppen tar du ett företagsövergripande ansvar och kommer att påverka strategiska beslut och företagets framtid.

Din profil

Du har förmodligen byggteknisk eller byggledarutbildning i botten och många års erfarenhet som platschef inom bygg- & anläggningsverksamhet. 

Du har en modern ledarskapsfilosofi där säkerhet och arbetsmiljö står i centrum. Med ett vägvinnande sätt och är trygg i dig själv. Du vet att teamets prestation är direkt beroende av din planering, din uppföljning och din förmåga att entusiasmera dina medarbetare.

Du gillar att dela med dig av kunskap och är duktig på att delegera både ansvar och uppgifter.

Vårt erbjudande och vår vision

Vi hälsar dig välkommen dig till ett varmt och vänligt arbetsklimat där vi hjälper varandra och har roligt på jobbet.

Sunda värderingar, långsiktighet och ett kvalitets- och miljötänkande som sticker ut är viktiga ingredienser när vi gör affärer.

Höga krav på effektivitet och kvalitet måste alltid balanseras mot individens önskemål och behov. För att lyckas med det krävs en samtalskultur med öppenhet och högt i tak.

Carlbergs vision är att vara Det givna förstahandsvalet som markentreprenör för byggbranschen i stor-Göteborg. Vi har alla förutsättningar att lyckas och du blir en viktig kugge i arbetet som tar oss dit!

Anställningsvillkor

  • Heltidsanställning med lön efter överenskommelse.
  • Bonusprogram finns.
  • Tjänstebil, sjukförsäkring, lunchförmån och individuell pensionslösning är några av förmånerna.

Vill du veta mer om oss eller om tjänsten? Ta kontakt med Magnus Nickegård, VD. Kontaktinformation hittar du här till höger.

 

Kontaktinfo

Namn

Magnus Nickegård

E-post

magnus.n@carlbergs.se

Telefon

031-742 25 90

Obligatoriska fält märks ut med *

Våra verksamheter