Vi söker kalkylator/affärsstöd

Stolthet och engagemang är ord som beskriver Carlbergs verksamhet på ett bra sätt. Det är en anda vi har med oss från företagets start 1960. Carlbergs har varit verksamma som markentreprenör för byggbranschen i stor-Göteborg med kranskommuner sedan dess. Bland våra kunder finns stora och mindre byggare, fastighetsägare samt kommuner.

Vi väljer aktivt vilka projekt vi medverkar i och fokuserar på komplexa anläggningsarbeten för bostäder, kontor, offentliga lokaler, lager och industri samt VA. Det är i den typen av projekt vår erfarenhet och kompetens bäst kommer till sin rätt.

Tack vare ett stort förtroende från våra kunder växer Carlbergs och nu söker vi en erfaren kalkylator som affärsstöd till produktionen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med erfarenhet från bygg/anläggning och flerårig vana av kapaciteter, mängdning, kostnadskalkylering och anbudsarbete.

Du arbetar främst med kalkyler för markentreprenader men kommer också att ha en stödjande roll när det gäller materialval, inköp- och efterkalkyl. Du kommer att delta i diskussioner med kunden där vi analyserar konsekvenser av materialval och föreslår de lösningar vi tror är mest effektiva. Här kommer ditt goda siffer- och affärssinne till sin rätt i förhandlingar både med kund och med leverantörer. Eftersom du ingår i vår affärsstödsenhet – du rapporterar till arbetschefen - är det viktigt att du gillar att serva och stötta din omgivning.

Din profil

Du arbetar förmodligen i en liknande roll idag eller kanske har gjort karriär som platschef och känner att det är dags att omsätta all erfarenhet och kunskap i en mer stödjande roll. Du har ett vägvinnande sätt och är trygg i dig själv. Du kan på ett pedagogiskt sätt förklara och informera om kalkylens uppbyggnad och förutsättningar. Du är lyhörd för kollegornas behov och gillar att dela med dig av kunskap. Med din affärskompetens och erfarenhet har du det som krävs för att utveckla både affären och dina kollegor i deras roller.

Vårt erbjudande och vår vision

Vi hälsar dig välkommen dig till ett varmt och vänligt arbetsklimat där vi hjälper varandra och har roligt på jobbet. Höga krav på effektivitet och kvalitet måste alltid balanseras mot individens önskemål och behov. För att lyckas med det krävs en samtalskultur med öppenhet och högt i tak.

Sunda värderingar, långsiktighet och ett kvalitets- och miljötänkande som sticker ut är viktiga ingredienser när vi gör affärer.

Carlbergs vision är att vara Det givna förstahandsvalet som markentreprenör för byggbranschen i stor-Göteborg. Vi har alla förutsättningar att lyckas och du blir en viktig kugge i arbetet som tar oss dit!

Anställningsvillkor:

  • Heltidsanställning med lön efter ö.k.
  • Sjukförsäkring och lunchförmån är några av förmånerna.

Vill du veta mer om oss eller om tjänsten?
Ring vår konsult som hjälper oss i denna rekrytering; Obligentia AB, Lisbeth Nilsson, 031-7740170. Ansökan skickas till Obligentia på mail;
lisbeth.nilsson@obligentia.se.

Kontaktinfo

Namn

Lisbeth Nilsson

E-post

lisbeth.nilsson@obligentia.se

Telefon

031-774 01 70


Obligatoriska fält märks ut med *

Våra verksamheter